Jump to content
GTA RP
...
TEAMSPEAK
...

Jay Martinez

Member
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Reputation

15 Hobo

About Jay Martinez

Los Santos Police Senior
  • Rank
    Member

2 Followers

Recent Profile Visitors

337 profile views
  1. Just wanted to mention @Tadworth and NHS Medic Frazer Merlin for some fantastic roleplay when treating me for multiple gunshot wounds, the sound effects were amazing from both of you and just wanted to say to keep it up and that I really appreciate the extra effort you went to too do that with everything else going on around you both at the time.
  2. Last night I met @ConnorTheGreatt @Joshuaand @Jonathon Reedslawyer characters and was some top class chaotic roleplay from all 3. Very few people have had me laughing like that from their roleplay. Thoroughly enjoyed the brief spell I had dealing with them and just wanted to say to keep it up lads
  3. Report a player Your In-game Name: Jay Martinez Name and/or ID of the player(s) you are reporting: Erik Gonzalez 51447 Which server did the incident take place on: GTA RP Date of the incident: 10/04/21 Time of the incident (GMT) 24hr Format: 2045 What best describes this incident ?: (C2.3) Combat logging Please (in detail) describe the incident: Video explains it all really, had Erik in custody cells having Stop and Searched him at the roadside and whilst I was writing the report on him he performed what I'm assuming is a combat log as he never returned. I waited at the cells whilst I finished writing the report for roughly 10 minutes and went back 2 times in the following hour the see if he had returned during that period. Link to any evidence (Youtube/Screenshot): https://youtu.be/_bM0rE6QR4M This report is the truth, the whole truth, and nothing but the truth!: Yes You tried to resolve the situation with the player(s) before reporting: Yes This is not a revenge report (Abuse will lead to forum/community bans): Yes
  4. Report a player Your In-game Name: Barry Albritani Name and/or ID of the player(s) you are reporting: 425 Which server did the incident take place on: GTA RP Date of the incident: 08/01/21 Time of the incident (GMT) 24hr Format: 1340 What best describes this incident ?: RVDM Please (in detail) describe the incident: As seen in the evidence attached i had just made my way to MRPD to check and pay any fines I had and as I pull up someone who ive had no prior interaction with ran me over multiple times resulting in me being downed. I believe this is in contravention of (G1.1) and (G2.1) Link to any evidence (Youtube/Screenshot): https://youtu.be/0WFt6pVfbF4 This report is the truth, the whole truth, and nothing but the truth!: Yes You tried to resolve the situation with the player(s) before reporting: Yes This is not a revenge report (Abuse will lead to forum/community bans): Yes
  5. I was the other officer in the grey shirt. It was defiantly a different and refreshing situation and I actually really enjoyed roleplaying it through, the city needs more creative people like yourself @Darren Bridges good job keep it up
  6. Not to my knowledge, how would/where would I check for that?
  7. It is but I've found a weird workaround of having a video play elsewhere which stops it from killing the microphone input, no idea how/why that works but whilst its fixing it itll do
  8. Strangely I've found the only way to join without losing my microphone connection to my pc is to have a video playing at the same time, makes no sense i know but just incase anyone else finds this issue maybe it'll help you too...
  9. Having uninstalled and reinstalled Icue, even rolling it back to prior to the most recent update its still not working, Any more ideas?
  10. Big fat +1 on this, whenever I meet Chaos in game his character has me laughing so much, keep it up big man
  11. Hi Marc, It started Friday evening after the 8pm restart, The microphone itself is working and works on all apps until I load into the game. I haven't made any changes to my setup at all recently apart from removing and replugging my USB dongle into the same port post issue starting to see if that did anything. The microphone is correctly selected in the settings you've mentioned above, prior to logging in to the server the microphone on the 'test your microphone' works however after logging in to the server this no longer works. Someone mentioned about the exclusive mode and I have checked that also just in case. I have uninstalled and reinstalled all audio drivers but ill have a go at the iCue and drivers and see how that goes,
  12. Yeah I gave that a go and nothing changed at all in terms of voice in game, I haven't noticed anything in the F8 menu, Had a look and cant see anything in there about audio issues
  13. I'm not sure if this is a server bug or if this is something on the server conflicting with my settings however since the Friday update (Release: Ginger) I have not been able to get into the server without losing the use of my microphone across my entire PC. As I'm loading in I can see the resource timer warning for EMG_VEH00 at which point all audio cuts out, visuals on the loading screen freeze and then my microphone cuts out. I've tried for about 4 hours now playing with various settings and testing on different games and servers and it only happens when I load into RPUK, Hence why I am here. One thing to note is I managed to get on this morning with a working mic when there was less than 60 people in the server but it seems as soon as it gets busy the resource timer problem kicks in again. I've uploaded a recording of my screen of it happening. Once I load in I try speaking over VOIP and then try on the radio, nothing happens on the VOIP, the radio lights up but still nobody can hear me. This issue also kills my microphone on the rest of my PC and so I have to turn the power off to get it to come back to life. Sorry if this is the wrong place but I've tried everything I can think off and consulted with an IT professional to resolve this and have reached my wits end with it and as I say it only ever happens when loading into this server and first happened when the 8pm update (Release: Ginger) came out on Friday.
  14. I have very recently run into problem whereby my microphone works fine on various other applications, but once I start loading into the server, just before you get to the train station I lose the ability to use my microphone on any application even after closing FiveM until I restart my computer. I have had a go playing about with various settings but I just cant figure out what the issue is. I notice when loading in i get a warning message about EmgVeh00 taking a long time to respond, then I lose the loading music for a moment and that is when my Microphone input cuts out. I have a Corsair HS70 Pro Wireless and below are my tech specs of the computer if that helps at all? Processor (CPU)Intel® Core™ i7 Eight Core Processor i7-9700 (3.0GHz) 12MB Cache MotherboardGigabyte Z390 UD: ATX, LG1151, USB 3.1, SATA 6GBs - RGB Ready Memory (RAM)16GB Corsair VENGEANCE DDR4 2666MHz (2 x 8GB) Graphics Card6GB NVIDIA GEFORCE RTX 2060 - HDMI, DP - VR Ready! 1st Storage Drive2TB SEAGATE BARRACUDA 120 2.5" SSD, (up to 560MB/sR | 540MB/sW) 1st M.2 SSD Drive256GB Intel® H10 NVMe SSD + 16GB Intel® Optane™ (up to 1450MB/sR | 650MB/sW) Power SupplyCORSAIR 450W CV SERIES™ CV-450 POWER SUPPLY Power Cable1 x 1 Metre UK Power Cable (Kettle Lead) Processor CoolingPCS FrostFlow 100 RGB Series High Performance CPU Cooler Thermal PasteSTANDARD THERMAL PASTE FOR SUFFICIENT COOLING LED Lighting50cm RGB LED Strip Sound CardONBOARD 6 CHANNEL (5.1) HIGH DEF AUDIO (AS STANDARD) Wireless Network Card10/100/1000 GIGABIT LAN PORT (Wi-Fi NOT INCLUDED) USB/Thunderbolt OptionsMIN. 2 x USB 3.0 & 2 x USB 2.0 PORTS @ BACK PANEL + MIN. 2 FRONT PORTS Operating SystemWindows 10 Home 64 Bit - inc. Single Licence @CMO Marc Smith
×
×
  • Create New...