Jump to content
Experience the Altis Life
keyboard_arrow_right
ALTIS LIFE 1
...
ALTIS LIFE 2
...
DAYZ UK
...
TEAMSPEAK
...
...

We are currently undergoing maintenance

The forums are available for use, yet please do not expect full functionality.

Reko

Microphone working on all servers except this one

Recommended Posts

Reko

So after I reinstalled windows 10 my microphone hasn't been working in rpuk. I tested with another Arma profile and it didn't help. To my surprise I tried a couple of other servers and it worked on all of them. My working microphone is set to default in windows, it works in steam, I tried running steam and Arma in administrator mode.

Might have the same problem as this guy? https://www.roleplay.co.uk/topic/68108-arma-3-von/?tab=comments#comment-384173

edit: my voice shows as transmitting but theres no sound

Specs : I5-7600k@4.6ghz, Windows 10, Nvidia GTX 1060, Asus prime z270-a

@lionel @Zeito @CMO Marc Smith

Edited by Reko

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reko

@novak Done that, still doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reko

bump

Share this post


Link to post
Share on other sites
Reko

SOLVED : Microphone quality was 48000hz it was supposed  to be 44100hz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×